Foto kopen?

De foto's op deze website zijn te koop!
Mocht u van één of meer foto's zodanig onder de indruk zijn geraakt dat u die graag thuis of op het werk aan de muur zou willen, of zou willen gebruiken in uw digitale of gedrukte publicatie, dan kan dat! Hidden Places.nl kan u vrijwel elke foto op deze website digitaal aanleveren in hoge resolutie.

Wat kost het?
De prijzen zijn als volgt:
 
Voor éénmalig gebruik, zonder de rechten over te nemen:
€35,- per foto
 
Voor permanente overname, inclusief de rechten:
€75,- per foto

Hoe werkt het?
Door eenvoudig een e-mail te sturen met daarin uw gegevens en natuurlijk welke foto('s) u wilt. Ik zal u dan de betaalgegevens doorgeven. Op verzoek kan in een schriftelijke nota worden voorzien. In voorkomende gevallen kan om een ondertekende schriftelijke bevestiging van de overeenkomst worden gevraagd.

Wat zijn de voorwaarden?
Wanneer u één of meer foto's aanschaft zonder de rechten er van over te nemen dan kunt u deze eenmalig gebruiken zoals overeengekomen. Doet u dit niet dan zullen extra kosten worden geclaimd, aangezien er dan een rechtenkwestie optreedt. Tevens dient bij de foto of in de colofon duidelijk te worden vermeld dat de foto afkomstig is van Hidden Places.nl / Jochem Veenstra.
Neemt u een foto mét rechten over dan bent u vrij deze te gebruiken. Hidden Places.nl blijft echter wel gerechtigd de foto op de website te mogen blijven plaatsen. Een bronvermelding is dan niet verplicht.
Betaling van het volledige bedrag dient binnen 30 dagen na datum overeenkomst te geschieden. Lees sowieso altijd de disclaimer zorgvuldig door.

Foto's op maat?
Heeft u bepaalde wensen maar vind u die niet terug op deze site? Stuur dan een e-mail voor meer informatie. In overleg kan dan gekeken worden naar de mogelijkheden uw wensen te verwezelijken.
 
Copyright © 2022 Hidden Places.nl / Jochem Veenstra